Végre elpusztíthatjuk a Halálcsillagot!

Halálcsillag, Star Wars
Vágólapra másolva!
A Star Wars Battlefront 2015 novembere óta kapható PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, és a DICE által fejlesztett játékban a Birodalom vagy a Lázadók oldalán szállhatunk csatába a többi játékos ellen, méghozzá olyan helyszíneken, mint az Endor, Hoth, Tatooine, Bespin, és Sullust bolygók. Szeptember 20-tól a legendás Halálcsillag válik elérhetővé mindkét oldal számára, játékosként védhetjük és támadhatjuk is a bolygópusztító űrállomást.
Vágólapra másolva!

A Star Wars Battlefront a Csillagok háborúja-univerzumot házasította a klasszikus online harcterek játékélményével: ikonikus helyszíneken, csapatokba verődve küzdhettünk a Birodalom vagy a Lázadók kötelékében, gyalogszerrel vagy járműveket iránytva, sőt még arra is volt lehetőség, hogy olyan legendás szereplők bőrébe bújjunk, mint Luke Skywalker, Leia hercegnő vagy épp Darth Vader.

A koncepció papíron tökéletesnek tűnt, a játékosok és a kritikusok mégis fanyalogtak, hiszen élvezetes játékmódok és jól felépített fejlődési rendszer hiányában

a játék hamar önismétlővé és unalmassá vált, hiába cikáztak körülöttünk X-Szárnyú vadászgépek és tapostak agyon az AT-AT lépegetők.

A játékhoz szeptember 20-án érkezik új kiegészítő, amiben nem egy újabb bolygó, hanem az űr és az ott állomásozó Halálcsillag lesz a harcok helyszíne. Vadászpilótaként csillagrombolók és ellenséges gépek között kell majd cikázni, gyalogszerrel pedig a hatalmas űrbázis folyosóin vehetjük fel a harcot, támadóként és védőként egyaránt.

Játszható karakterként ezúttal Chewbacca és a fejvadász Bossk teszi tiszteletét, továbbá kapunk egy Battle Station névre hallgató játékmódot, és öt vadiúj helyszínt, ahol csatázni lehet.

A kiegészítőhöz készített hatásos videó még azoknak is meghozhatja a kedvet a játékhoz, akik eddig nem is hallottak a Star Wars Battlefront-ról, a programot kiadó Electronic Arts pedig nyilván abban bízik, hogy az új lehetőségek számos játékost visszacsábítanak a programhoz.

A Battlefront-hoz külön megvásárolható Season Pass tulajdonosainak szeptember 20-án automatikusan elérhetővé válik az új kiegészítő, mindenki másnak viszont további két hetet kell várnia, hogy beszállhassanak a Halálcsillag körül forgó küzdelembe.