Vágólapra másolva!
Mobiljátékban figurázza ki egy játékstúdió Donald Trumpot, aki falak segítségével, mexikóiakon és más politikusokon keresztülvágva jut el egészen a világűrig, hogy a Föld után a galaxist is meghódítsa.
Vágólapra másolva!

A republikánus elnökjelöltet, Donald Trumpot tette játéka főhősévé egy új-zélandi játékstúdió – vagy legalábbis kísértetiesen hasonlít rá a figura, bár a fejlesztők érthető okokból nem nevesítik a politikust.

A "Jrump" nevű játékban Trump a Földről egyenesen az űr felé tart, hogy Amerika után a galaxist is nagyszerűbbé tegye. A játék a Doodle Jump nevű platformerhez hasonlít leginkább, a cél, hogy minél magasabbra jussunk, a levegőben ugrálva.

Trump magától szökken, de a talajt nekünk kell biztosítanunk számára olyan módon, hogy a kívánt helyre odahúzunk az ujjunkkal egy téglafalat.

A cél, hogy a republikánus elnök ne essen le, és összeszedje az útközben található pluszjutalmakat. A dolgunkat az útban álló akadályok is nehezítik, ki kell kerülni például

  • az égből pottyanó mexikóiakat,
  • jetpackes politikus ellenfeleket, például Clintont és
  • a globális felmelegedés ellen kampányoló tudósokat.
A végtelenbe és tovább! Forrás: Origo

A játék leírása szerint 2017-et írunk, a 2016-os választásokat Trump nyerte. Ezután lezárták a nemzetközi határokat, és leállították a globális felmelegedéssel kapcsolatos kutatásokat.

Miután a világban kitört a káosz, Trump azokon a dolgokon ugrálva szeretne eljutni a galaxisba, amiket legjobban szeret: "falakkal".

A játékot készítő Odd Games stúdió szerint nem kell komolyan venni a játékot,

az egészet szatírának szánták.

A Flappy Birdhöz hasonlóan nehéz és mégis addiktív a mobilprogram, bár annál lényegesebben kreatívabb.

IOS-es és androidos mobileszközökre is le lehet tölteni ingyen, bár körülbelül minden második menet után reklámot kell végignézni és/vagy bezárni, ami a játék nehézségéből adódó bosszúságra még rátesz egy lapáttal.