Rossz hírt kaptak a South Park-rajongók

SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE
Vágólapra másolva!
Legutóbb akkor írtunk a South Park animációs sorozat híres szereplőivel készülő videojátékról, mikor a South Park: The Fractured But Whole-ot beválogattuk azon idei címek közé, amelyeket már a megjelenés napján szeretnénk kipróbálni. Akkor még nem tudhattuk, hogy erre nem lesz lehetőségünk, hiszen a játékot kiadó Ubisoft nemrég bejelentette, hogy a szuperhősfilmeket kifigurázó program megjelenését átcsúsztatták 2017-re.
Vágólapra másolva!

A 2014-ben jelentős kritikai és közönségsikert aratott South Park: The Stick of Truth folytatása eredetileg 2016. december 6-án érkezett volna PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, azonban a játékot kiadó Ubisoft szeptember 15-én bejelentette, hogy 2017-re tolják a megjelenést.

A South Park: The Fractured But Whole a manapság divatos szuperhősfilmekből merítette a sztoriját, azon belül is az Amerika Kapitány: Polgárháború-ból, így az előző epizód varázslói és lovagjai után a srácok most maszkos igazságosztóként fognak tevékenykedni, és két táborra szakadva küzdenek majd egymás ellen.

A játékot ugyan már nem az első részt elkövető Obsidian fejleszti, de a történetet ezúttal is az animációs széria alkotói, Trey Parker és Matt Stone kanyarított a játékfejlesztők számára.

A Ubisoft egy blogposztban jelentette be, hogy december 6-án mégsem szabadulhatunk rá a képzeletbeli kisvárosba, és egyelőre a megjelenés pontos dátumát sem közölték, mindössze annyi információt osztottak meg a rajongókkal, hogy

a játék várhatóan 2017 első negyedévében válik majd elérhetővé a játékosok számára.

A meglehetősen rövidke indoklás szerint a rajongói elvárások hihetetlenül magasak a játékkal kapcsolatban, és a kiadó szeretné megugorni ezt a lécet, így a csúszásból eredő időt a Ubisoft San Francisco fejlesztőcsapat arra fordíthatja, hogy tökéletesre csiszolják a South Park: The Fractured But Whole-t.