Ne szalassza el az újabb ingyenes játékot!

The Crew
Vágólapra másolva!
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a Ubisoft kiadó idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját, és ennek okán június óta minden hónapban egy ingyenes játékkal ajándékozzák meg a PC-s felhasználókat. Augusztusban a Rayman: Origins volt elérhető bárki számára, most pedig egy alig két éves autóverseny várja, hogy lecsapjunk rá.
Vágólapra másolva!

A Ubisoft eddig olyan PC-s videojátékokat tett ingyenessé születésnapi akciójában, mint a Prince of Persia: Sands of Time, a Tom Clancy's Splinter Cell és a Rayman Origins. Mindegyiket pontosan egy hónapig lehetett egy fillér elköltése nélkül megszerezni, szeptember 14-től pedig egy teljesen új cím,

a 2014-es The Crew vált ingyen beszerezhetővé a játékosok számára.

Ahhoz, hogy a miénk lehessen a program, nem kell mást tenni, mint regisztrálni egy profilt a Uplay rendszerbe, majd a Ubi30 oldalon mindössze két kattintással igényelni a játékot. Ezt követően a Ubisoft a profilunkhoz csatolja a The Crew-t, ami a Uplay keretprogram letöltését követően, a Játékok menüpontból bármikor telepíthetővé válik.

A The Crew egy multiplayer autóverseny, ahol akár egy saját csapattal száguldozhatunk amerikai nagyvárosok útjain, illetve nekivághatunk a nyílt és szabadon bejárható világnak, ahol rengeteg lehetőség várja a versenyzőket, a sima futamoktól kezdve a rendőrök lerázásán át egészen egy autókonvoj megállításáig.

Mindezt ráadásul hihetetlenül változatos környezetben tehetjük: belvárosi utcák, a kétes külvárosi kerületek, vidéki hegyek, a kukoricaföldek, kanyonok és végtelennek tűnő sivatagi utak várják, hogy négy keréken hódítsuk meg őket.

És tehetjük mindezt egyetlen forint kicsengetése nélkül.

Itt a lehetőség, hogy meghódítsa Amerikát négy keréken! Forrás: Ubisoft

Az ingyenjátékok sorozata a The Crew-val viszont nem ér véget, hiszen októberben, novemberben és decemberben pedig újabb programok válnak majd ingyenessé, de ezekről a Ubisoft még nem rántotta le a leplet.