Így ünneplik a szexi régésznő huszadik szülinapját

Rise of the Tomb Raider, art
Vágólapra másolva!
A Rise of the Tomb Raider nem egy új játék, hiszen már tavaly novemberben megjelent Xbox One-ra, majd januárban PC-re is, de a PlayStation 4 tulajdonosok eddig kimaradtak a jóból. A várakozásnak viszont lassan vége, hiszen októberben érkezik a PS4-es változat is, ráadásul Lara Croft huszadik születésnapja alkalmából igazi ünnepi kiadásban.
Vágólapra másolva!

Szeptember 15-én veszi kezdetét az idei év utolsó nagy videojátékos rendezvénye, a Tokyo Game Show 2016, ahol természetesen tiszteltét teszi a Tomb Raider-játékokat kiadó Square Enix is.

A cég az esemény alkalmából kiadott egy vadonatúj videót, ami elsősorban a PS4 tulajdonosok figyelmét igyekszik felhívni arra, hogy idén októberben végre a Sony aktuális konzoljára is megérkezik a szexi régésznő legutóbbi kalandja.

A Square Enix és a Crystal Dynamics 2013-ban jelentették meg az újragondolt Tomb Raider-t, ami a játékosok és a kritikusok körében is komoly népszerűségnek örvendett. A tinédzser Lara Croft körül bonyolódó játék 2015 novemberében kapta meg a folytatását Rise of the Tomb Raider címmel, de a „második rész" kezdetben csak az Xbox One tulajdonosok számára volt elérhető.

A PS4-es játékosok idén októberben vethetik bele magukat a kalandba, és a Square Enix igyekszik kárpótlást nyújtani a várakozásért, ugyanis

az első Tomb Raider-játék megjelenésének huszadik évfordulójára megjelenő kiadás minden eddiginél tartalmasabb változatban lesz elérhető.

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration az alapjáték mellett tartalmazza az eddig megjelent DLC-ket (Baba Yaga: The Temple of the Witch és Cold Darkness Awakened) és két eddig sosem látott kiegészítőt (Blood Ties és Blood Ties: Lara's Nightmare) is. Ezen felül kapunk még egy egészen új nehézségi fokozatot (Extreme Survivor), kooperatív kiegészítőt az Endurance játékmódhoz, továbbá a Lara elmúlt húsz évére reflektáló mindenféle extra skineket.

A Rise of the Tomb Raider végre megjelenik PlayStation 4-re is, telepakolva mindenféle extrákkal Forrás: Square Enix

És ezzel még nincs vége az újdonságoknak, hiszen a PS4-es kiadás kap egy Croft Manor kiegészítőt is, amit a PlayStation VR-ral lesz végigjátszható, sőt az új verzió már fel van készítve a PlayStation 4 Pro érkezésére is, így

a felturbózott konzol megjelenésekor érkezik majd egy frissítés a játékhoz, aminek hála a konzolos verzió szebb lesz, mint valaha.

A Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration október 11-én kerül a boltok polcaira, és nemcsak a PlayStation 4 tulajdonosok számára lesz elérhető, de az Xbox One- és a PC-tulajdonosok is lecsaphatnak rá, ha az eredeti megjelenéskor kihagyták volna a játékot.