Ez eddig a legütősebb iPhone 7-paródia

iphone 7
A legutóbb kiszivárgott képek szerint ez lesz az új iPhone
Vágólapra másolva!
Az iPhone 7 kétségkívül legvitatottabb újítása, hogy eltávolították róla a 3,5 millis jackaljzatot. A felhasználók nem voltak restek kifigurázni ezt a neten, egy weboldal viszont még messzebb ment: olyan eszközt árusít, amivel be lehet tuszakolni bármilyen jackaljzatot, és kész is van az iPhone 7.
Vágólapra másolva!

Az Apple tényleg lépett. Vagy merészet, vagy butaságot, mindenesetre tény, aki az iPhone 7-et vagy az iPhone 7 Plust vásárolja meg, annak

a 3,5 milliméteres jack kimenettől búcsút kell vennie,

helyette vagy a Lightning csatlakozót, vagy az ahhoz járó átalakítót használhatja. Ugyan az új készülékekre még szeptember 16-ig (hazánkban pedig 23-ig) kell várni, a régebbi almás telefonok tulajdonosai egy szempillantás alatt továbbfejleszthetik kedvenceiket, persze a megoldást nem kell túl komolyan venni.

Az ironikus megoldás neve Plug, ami egy, az Apple egyik képviselője által csak "üres lyuknak" nevezett helyre illeszkedő fémdarab, ami pont úgy néz ki, mint a jackes kiegészítők legvége. Mindössze be kell helyezni az iPhone 6s és 6s Plus (vagy akár az iPhone 6 és 6 Plus) alján lévő csatlakozóba, és a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően máris megkapjuk az iPhone 7 érzést.

Valahogy így kaphatjuk meg gyorsan az iPhone 7 érzését Forrás: Plug

"Csak illeszd be ezt a gyönyörű alumíniumdarabot a fülhallgató-csatlakozóba, és máris a jövőben érezheted magad - írja a hivatalos weboldal.

Természetesen a Plus csak poénnak készült, egy markánsabb csipkelődés az Apple számára. Ha mégis valaki azt szeretné tudni, hogy a következő pár évben milyen változásokra lehet számítani, akkor az alant látható videót ajánljuk, a srácok már biztos belenéztek az üveggömbbe, vagyis üvegalmába, ami rengeteg érdekességet megmutatott.

Hogy aztán a valóságban mennyire lesz hatással az eladásokra a 3,5 milliméteres jack kihagyása, az majd csak a negyedéves pénzügyi jelentésből fog kiderülni, annál korábban ugyanis nem fog értékesítéssel kapcsolatos számokat közölni a vállalat.