Ezért a verekedős játékért imádhatjuk az októbert

mortal kombat xl
Akár Predátorral is zúzhatjuk majd
Vágólapra másolva!
A NetherRealm megerősítette a Mortal Kombat XL PC-s megjelenési dátumát: október negyedikén jelenik meg Steamen a teljes értékű program.
Vágólapra másolva!

Már csak bő egy hónapot kell várniuk a Mortal Kombat-játékok rajongóinak arra, hogy számítógépen is játszhassák a Mortal Kombat XL-t.

A bővített csomag egyik legnagyobb előnye, hogy tartalmazza a sima X mellé kiadott összes fizetős extra tartalmat, azaz az alapjátékban található 24 játszható karakter mellett többek között olyan figurák állíthatóak csatasorba, mint az Alien-filmek Xenomorph-ja, a Predátor vagy olyan közkedvelt horrorfilmszereplők, mint Jason Voorhees, vagy éppen Bőrpofa a Texasi láncfűrészes-ből.

Akár Predátorral is zúzhatjuk majd Forrás: Warner Bros

Ed Boon, a NetherRealms vezetője, a Mortal Kombat-széria atyja azt is hozzátette a bejelentéshez, hogy a PC-s portot a portolásban már tapasztaltnak számító Qloc csapata készítette el, és nem az alapkiadást fejlesztő High Voltage.

Ez azért lehet fontos lépés, mert a Mortal Kombat X PC-s portja eléggé vegyes fogadtatásban részesült, és korántsem kapott olyan jó értékeléseket, mint a konzolos verziók. A NetherRealm év elején fel is hagyott a PC-verzió támogatásával, a Kombat Pack 2-t is már csak a PlayStation 4 és Xbox One felhasználói élvezhették, csakúgy, mint az online játék javításait.

Aki már megvásárolta a gépére a Mortal Kombat X-et, október negyedikén ingyen kapja meg a GGPO netkódot, néhány extra kosztümöt és friss pályákat, de a Kombat Pack 2-t külön, fizetős DLC-ként töltheti majd le.