SpongyaBob még a Facebookot is lenyomta

Spongyabob Kockanadrág
Vágólapra másolva!
Kirobbanóan startolt a Nickelodeon elsőként Magyarországon debütáló játéksorozata. A Spongya Tudor applikációt az első héten több mint 37 ezren töltötték le mobilra, ezzel a heti Facebook letöltéseket is megelőzve.
Vágólapra másolva!

Egy héttel ezelőtt indult el – Európában elsőként Magyarországon – a Nickelodeon vadonatúj, "többképernyős" játéksorozata, amely ötvözi a tévénézést és a mobilhasználatot.

Augusztus 22-től a SpongyaBob Kockanadrág legújabb epizódjai mellett a nézők kérdéseket is kapnak a tévéképernyőn, amelyeket a Spongya Tudor applikáció segítségével megválaszolhatnak, és akár értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak.

SpongyaBobért megőrülnek a magyar nézők, nem csak a tévében, mobilon is Forrás: Nickelodeon

A sorozatból egy nap alatt hat epizódot vetít a Nickelodeon, és ezek közül négy részben fut a játék. A helyesen válaszolók között minden nap és hetente is egy-egy nyertest hirdetnek,

a főnyeremény pedig egy egyedi tervezésű SpongyaBob-gitár.

A Spongya Tudor appot, ami Android és iOS készülékeken egyaránt elérhető, az első héten már több mint 37 ezer játékos kedvű néző töltötte le. Naponta közel 12 ezren követik a SpongyaBob Kockanadrág legújabb epizódjait az alkalmazás használatával párhuzamosan, így a Spongya Tudor a legújabb androidos applikációk listáján az elsők között szerepel.

Az augusztus 22. óta tartó játék főnyereménye egy teljesen egyedi SpongyaBob-gitár Forrás: Nickelodeon

Az alkalmazás ráadásul nemcsak letöltésekben kiemelkedő, de a Google Playben is jó osztályzatot kapott. Androidon a letöltések száma az első héten

meghaladta a korábban rendszeresen listavezető Facebook aheti letöltési számait is.

Az ingyenes applikációval nemcsak játszani és nyerni lehet, de a Spongya Tudor segítségével a gyerekek játékos módon ismerhetik meg a tenger alatti világ élőlényeit és egyben szórakozva sajátíthatják el a modern eszközök használatát.