A gépektől lett igazi pokol a háború

Battlefield I
Vágólapra másolva!
Októberben érkezik az idén tizennégy éves Battlefield-sorozat legújabb része, ami ezúttal az I. világháborút választotta a játék alapjául. A Battlefield I legújabb kedvcsinálója a háborúk menetét örökre megváltoztató korai hadigépekre koncentrál, illetve újabb ízelítőt kapunk abból, hogy mi vár ránk, ha ősszel mi is beszállunk a virtuális küzdelembe.
Vágólapra másolva!

A Battlefield-sorozat 2002 óta megjárta már a II. világháborút, Vietnámot, a távoli jövőt, és a napjainkban játszódó epizódok mellett még egy rendőrös/bűnözős kikacsintást is kaptunk.

Az idén ősszel érkező Battlefield I az I. világháborúba repíti a játékosokat, és a csatatéren korabeli fegyverekkel, továbbá a modern háborús arzenál első példányaival vághatunk bele a többszereplős csatákba.

Battlefield I az I. világháború poklába repíti vissza a játékosokat Forrás: EA / DICE

Korai tankok, dzsipek, motorok, duplafedeles repülőgépek és egyéb járműcsemegék várják, hogy a volánjuk mögé, vagy a pilótafülkéjükbe pattanva zúzzunk be a legnagyobb és legbrutálisabb összecsapások közepébe.

A játék legújabb előzetese teljes egészében a járművekre koncentrál, remek ízelítőt nyújtva azokból az eszközökből, amelyek mindig is a Battlefield-játékok egyik legnagyobb erősségének számítottak, nem mellesleg

igazi pokollá változtatták a múlt század és napjaink háborúit.

A Battlefield I október 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, a 64 fős multiplayer mód mellett egyjátékos kampányt is tartalmazni fog, és olyan helyszíneken szállhatunk majd csatába, mint a Közel-Keleti hadszíntér, a Nyugati front vagy éppen az Alpok.