Androidra is kijött a hatalmasat taroló fotószerkesztő

prisma kutya
Ilyenek képeket készíthet a Prismával
Vágólapra másolva!
A mesterséges intelligenciát használó Prisma nevű fotószerkesztő eddig csak iOS-re volt letölthető, mégis hatalmasat tarolt az elmúlt hetekben. Most már bárki letöltheti androidos eszközökre a Play Áruházból, nem csak a bétaprogramba bejutott felhasználók.
Vágólapra másolva!

Csak a Pokémon Gót nem tudta népszerűségben lenyomni a Prisma, a mesterséges intelligenciát használó fotószerkesztő app. Az iOS-es felhasználók eddig több mint 10,6 milliószor telepítették fel az appot, és

több mint 400 millió képet alakították át vele.

Androidon eddig azok használhatták, akik feliratkoztak a bétaprogramba, most viszont már bárki letöltheti a Play Áruházból.

Átalakítja képeinket az adott stílus szerint Forrás: Origo

A Prisma különlegessége, hogy nem egyszerűen egy filtert rak rá a fotónkra, hanem teljesen alapjaitól építi újra egy másik kép stílusjegyeivel keverve. A mobillal készített képeinket fotóinkatneurális hálók és

mesterséges intelligencia segítségével alakítja át digitális festményekké.

Elég kiválasztani, hogy Picasso vagy Van Gogh stílusában szeretnék viszontlátni az elkészített képet, s az app pillanatok alatt átalakítja azt.

Ilyenek képeket készíthet a Prismával Forrás: Origo

A négyzetes képeket aztán rögtön meg is oszthatjuk Instagramon, Facebookon, Twitteren, lementhetjük vagy továbbíthatjuk az appból.

Jönnek a VR-fotók, és a 360 fokos videók is

Jelenleg csak fotók készítésére, és szerkesztésére van lehetőség. Azonban az orosz fejlesztőcsapat, a Prisma Labs a Mashable-nek megerősítette, hogy már készül az új verzió, mellyel már
videókat, sőt virtuális valóság (VR) fotókat is tudunk majd művészi alkotásokká alakítani. A 360 fokos panorámafotókat ugyanúgy lehet majd megosztani Facebookon, mint a hagyományos virtuális képeket. A telefon döntésével és mozgatásával nézhetünk körbe a térben, PC-n pedig az egérrel tudjuk arrébb húzni a látványt.

Az orosz csapat a Facebook főhadiszállásáról mutatta be, hogy milyen lesz a Prisma segítségével élő adást közvetíteni a közösségi oldalon. Ugyan még hang nem volt a videóhoz, 13 ezren nézték meg az adást.