Kétszer annyi hely lesz az iPhone 7-en

iphone 7
A legutóbb kiszivárgott képek szerint ez lesz az új iPhone
Vágólapra másolva!
A legújabb pletykák szerint az alapértelmezett 16 gigabájt helyett már 32 gigabájt tárhely lesz a következő iPhone-modellben. Érdemes szeptemberig várnia annak, aki iPhone-t szeretne vásárolni.
Vágólapra másolva!

Várhatóan valamikor ősszel jelentheti be az Apple az iPhone 7 csúcsmobilt, ám eddig nem tudunk róla túl sokat. Joanna Stern, a The Wall Street újságírója most felkavarta az állóvizet: forrásai szerint a következő iPhone alaptárhelye

már 32 gigabájt lesz, az eddigi 16 gigabájt helyett.

A 16 gigabájttal gazdálkodó felhasználók nagy része panaszkodik arra, hogy túl sokszor figyelmezteti őket a telefon arra, megtelt tárhelyük. Ez nem meglepő, hiszen az egyre jobb minőségű fotók, videók, és appok sok helyet igényelnek.

A legutóbb kiszivárgott képek szerint ez lesz az új iPhone Forrás: OnLeaks - Twitter

16 gigabájt eléggé sovány például ahhoz, hogy valaki 4K-s videókat készítsen az Élő Fotók funkcióval. Már az iPhone 6s 12 megapixeles kamerájával készült fotók is több helyet igényelnek, mint amennyit a korábbi, 8 megapixeles lencsével készült képek.

Mi jöhet még?

Amit még tudhatunk a telefonnal kapcsolatban az előzetes kikotyogások során, hogy az Apple elhagyná a mezei jack kimenetet, csak a Lightning porton át, esetleg Bluetooth-on lehetne csatlakoztatni a fülhallgatót.

Nem valószínű, hogy új akksit kap, sőt, kiszivárgott szabadalmi iratok alapján pont az ellenkezőjére következtetünk. A cég minden korábbinál vékonyabb iPhone-okat akar. Mivel a 6s így is vastagabb lett a sima 6-osnál, ezért az Apple számára ez valószínűleg presztízskérdés.

Vele együtt a Home gomb is eltűnhet, legalábbis fizikai valójában. Az Apple

az ujjlenyomat-olvasót is a kijelzőbe építené be, hogy az akár a teljes felületet uralhassa.

Ez egyben azt is jelenti, hogy eltűnnek a szegélyek: amikor egy videó vagy kép full screenre vált, a telefon teljes egészében megjelenítőként funkcionál.