Viberen kommunikál a fesztiválózokkal a Sziget

Balaton Sound Mobil Buli Balaton Sound 2015 - Csütörtök
Balaton Sound 2015 - Csütörtök http://www.origo.hu/kultura/nagyhasab/20150710-napsuteses-csutortok-a-balaton-soundon.html
Vágólapra másolva!
Viberen is kommunikálnak a Sziget szervezői a fesztiválozókkal: így nem maradunk le a kedvenc együttes fellépéséről, és egy hirtelen vihar érkezéséről is időben tudni fogunk.
Vágólapra másolva!

Ingyenes szolgáltatást nyújt a Sziget Fesztivál és a világszerte 754 millió egyedi felhasználóval rendelkező Viber: a fesztiválozók a csevegőappon keresztül értesülhetnek a legfontosabb információkról a rendezvény ideje alatt.

A személyre szabott, valós idejű üzenetből (Personal Viber Festival Messages) nem csak kedvencünk fellépéséről, aktuális koncertekről informálódhatunk, de a programváltozásokról, időjárásról és rendkívüli tudnivalókról is kapunk tájékoztatást.

Viberen értesítenek minden fontos eseményről Fotó: Polyák Attila - Origo

A jelenlegi kezdeményezés egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelenti a Viber és a Sziget között.

annak érdekében, hogy felejthetetlenné tegyük a szórakozást – mondta Atanas Raykov, a Viber közép-kelet-európai vezérigazgatója.

A Sziget szervezőknek a Viber a legegyszerűbb kommunikációs csatornát biztosítja ahhoz, hogy felhívják vendégeik figyelmét egyes eseményekre - írták közleményükben.

A Vibert Magyarországon is több mint 2,7 millió felhasználó használja. A személyes fesztiválüzenetekre a http://viber.szigetfestival.com/ oldalon lehet feliratkozni - ehhez egy okostelefonra, és egy letöltött Viber appra van szükség.

Nyilvános chat

Az eseményeket http://chats.viber.com/sziget címen is követhetjük: a kiemelt fellépők, fotósok, újságírók, és a teljes Sziget-szervezőcsapat itt osztja meg élőben a legfontosabb híreket, képeket.