Alagútfúróval oldaná meg a közlekedést Elon Musk

elon musk
Elon Musk szerint veszélyes lehet az emberekre a mesterséges intelligencia
Vágólapra másolva!
A Hyperloop után újabb ötlettel reformálná meg az utazást Elon Musk, bár ez egyelőre még csak hirtelen felindulásnak tűnik.
Vágólapra másolva!

A legjobb ötletek a legváratlanabb pillanatokban fogalmazódnak meg az emberekben, nincs ez másként a Tesla- és SpaceX-vezér Elon Muskkal sem. A „vasember" most újabb vállalkozásba vágna bele, bár vannak kétségeink afelől, hogy komolyan gondolja a projektet.

Musk köztudottan eléggé aktív Twitteren, ahol szívesen tesz közzé ironikus, vagy csipkelődő hangvételű humoros bejegyzéseket is a szakmai bejegyzések mellett. Legutóbb arról tweetelt, hogy mennyire végtelenül unja az utazás nyűgjeit.

„Megőrülök a forgalomtól. Építeni fogok egy alagútfúrót, és elkezdek ásni..."

Nem sokkal később újabb tweetet tett közzé, miszerint nem szórakozik: „Tényleg meg fogom csinálni."

Ezután bemutatkozójába is belebiggyesztette az alagutakat: a Tesla, a SpaceX és az OpenAI nevű cégek mellé bekerült a "Tunnels" (alagutak) is, zárójelben pedig nyomatékosította szándékát, ezt is otthagyta: „igen, alagutak..".

Musk ismert arról, hogy olyan ötletekbe fog bele, amik képtelenségnek tűnnek. Ő találta ki a Hyperloop vákuumvasutat is, amit már élesben tesztelnek. Mindenesetre mindenki kíváncsi várja, mikor hallhatunk ismét Elon Musk fúrógépeiről, vagy alagútjairól.