Az ügyfél fizeti a Telenor jótékonykodását

Bátor tábor 15 éves 2016. 06. 22. CSAK A BÁTORTÁBORRAL KAPCSOLATOS CIKKBEN HASZNÁLHATÓ!
2016. június 22-én készlült képek a 15 éves Bátor Táborban ahol beteg gyerekeket táboroztatnak.
Vágólapra másolva!
A kedvezményes percdíjakat biztosító Bátor Tábor mobilflottájába bárki beléphet, nem csak az alapítvány képviselői. Cserébe minden egyes ügyfél után jótékonykodik a Telenor, no de van egy kis bökkenő.
Vágólapra másolva!

A Bátor Tábor tényleg egy klasszikus értelemben vett tábor, ahol segítenek kimozdítani a beteg, jellemzően daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással (JIA), Crohn-betegséggel, valamint hemofíliával kezelt gyerekeket a komfortzónájukból, hogy legyőzzék a félelmeiket.

Az idén 15 éves tábor önkénteseinek száma meghaladja a hatezer főt, hamarosan már a nyolcezredik táborozót fogadják az élményterápiás programokon. Nem véletlen, hogy az alapítvány szolgáltatója,

a Telenor egy külön mobilflottát hozott létre,

amibe nemcsak a Bátor Tábor Alapítvány tagjai, hanem bárki beléphet. Ez mindenképpen üdvözlendő, hiszen más kedvezményes flottás csomagba magánszemélyként meglehetősen nehéz bekerülni.

Az előfizetés egész jó

A Telenor sajtóosztálya is a csomag előnyeit hangsúlyozta az Origónak: bárki beléphet a flottába, és az előfizetés konstrukciója sem rossz, főleg más, publikus csomagokhoz képest.

Hiszen a percdíjat másodpercalapon számolják, az indított hívások hálózattól függetlenül percenként 15,24 forintba kerülnek, a flotta tagjai egymás között ingyenesen csevegnek, egy SMS-ért pedig 25,4 forintot kell kifizetni. Fontos, hogy aki a Bátor Tábor flottát választja, annak

két év tarifahűséget kell vállalnia, ez idő alatt nem válthat másra.

Minden előfizető után 900 forint támogatás

A szolgáltatás lényege, hogy a Telenor

minden ügyfél után 900 forinttal támogatja az alapítvány működését.

Vagyis nem bevételként számolja el, hanem szinte azonnal rendelkezésre bocsátja.

A Bátor Tábor flotta díjszabása Forrás: Telenor

Az előfizetés díja havonta 4201 forint, ebből 2032 forint lebeszélhető.

A havidíjban foglalt adatmennyiség 400 megabájt, ezt kötelezően igénybe kell venni, ám felárért cserébe lehet helyette 800 megabájtos, 1,6 gigabájtos, és még ezeknél is nagyobb netes pakkot választani.

Ha az alap mobilkeretet választjuk, az a Telenor árlistáján 899 forintba kerül, ehhez hozzáadódik még a csoportos hívás 254 forintos díja.

Ezzel viszont még mindig több mint ezer forint marad az operátor zsebében, azaz az ügyfél fizeti ki a támogatást.