Új funkciókkal bővül a Pokémon Go

Pokémon GO, Pikachu
Vágólapra másolva!
Immár két hónapja, hogy a Pokémon Go alkalmazás megkezdte hódító útját szerte a földgolyón, és a mobiljátékot fejlesztő Niantic a hatalmas siker ellenére sem ül a babérjain, folyamatosan fejlesztik az alkalmazást, és a játék hivatalos Facebook oldala szerint hamarosan újabb tartalmas javítást tölthetünk le a mobileszközeinkre.
Vágólapra másolva!

Magyar idő szerint hajnalban jelent meg a Pokémon Go hivatalos Facebook oldalán, hogy a népszerű mobiljáték hamarosan újabb frissítést kap Androidon és iOS-en egyaránt.

A Pokémon Go csapat által közzétett poszt szerint folyamatban van az alkalmazás frissítése, ami vélhetőleg azt jelenti, hogy a Niantic már eljuttatta a Google és az Apple számára azt a verziót, amire hamarosan a mobileszközeinken lévő verzió is frissíthető lesz.

A facebookos poszt ráadásul nem csak arról tájékoztat, hogy hamarosan frissülni fog az alkalmazás, de röviden kitér arra is, hogy mire számíthatunk a letöltést követően.

Az új verzióban már elérhető lesz a zsebszörnyek értékelése (Pokémon Appraisal), azaz a három csapat (Instinct, Valor, Mystic) vezetői (Candela, Blanche és Spark) olyan információkat fognak elárulni a begyűjtött lényeinkről, amelyeknek birtokában okosabban dönthetünk, hogy melyiket küldjük az edzőtermekért folyó csatákba.

Hamarosan új funkciókkal bővül az alkalmazás, még az is lehet, hogy könnyebb lesz rábukkanni Pikachura Forrás: Dreamstime

Habár egyelőre ez csak feltételezés, mi arra számítunk, hogy a jövőben nemcsak az lesz egyértelmű, hogy mely Pokémonok hatásosak egymás ellen, de láthatóak lesznek az úgynevezett egyedi értékek (individual values) is, amelyek döntő szerepet töltenek be abban, hogy a zsebszörnyünk mennyire hatékony egy Gymért indított küzdelemben.

A rövid bejelentés emellett kitér arra is, hogy a csapat további új és izgalmas funkciókon dolgozik, viszont a posztból az nem derül ki, hogy a nemrégiben csak San Francisco környékén elérhetővé tett keresési funkció (amely a lények levadászását könnyítené meg) része lesz-e a következő frissítésnek.