Korlátlan mobilnetet kínál az amerikai T-Mobile

Pokemon találkozó Városliget Pokepom GO
Pokepom GO találkozó a városligetben
Vágólapra másolva!
A T-Mobile Amerikában korlátlan mobilnetet kínál szeptembertől új előfizetőinek. A T-Mobile One csomagban nemcsak a hívás és az SMS, de az adatforgalom is korlátlan, benne van a havi díjban. Ez jöhet Magyarországon is?
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban a T-Mobile új stratégiára vált, szeptember 6-tól bevezet egy új előfizetést, melynek keretében a havidíjért cserébe

korlátlanul lehet telefonálni, SMS-ezni, sőt szupergyors 4G-hálózaton mobilnetezni is.

Az új T-Mobile One csomag első körben havi 70 dollárba, azaz átszámítva körülbelül 20 ezer forintba kerül, ha az automatikus utalást választja az ügyfél. Egy családnak ugyanezt a csomagot havi 40 dollár/fő áron, azaz havi 10 ezer forintért kínálják személyenként.

Ez az árazás Amerikában csak a legtöbbet fizető, előfizetéses ügyfeleknek éri meg, a többieknek drága.

Feláras szolgáltatás a hotspot

Van viszont pár rossz hír is. Ebben a csomagban, ha a felhasználó meg akarja osztani a mobilnetet, az másodercenként mindössze 128 kilobittel csordogál. Ha gyorsabb netet akar biztosítani ismerőseinek is, azért már plusz 15 dollárt kell fizetni havonta 5 gigabájtnyi 4G-s forgalomért.

Feláras még a nagy felbontású videonézegetés.

A csomagban alapjáraton mindössze az SD-felbontás van benne, ha HD-minőségben akarunk mozizni, plusz 25 dollárt kell fizetni havonta.

Pedig az olyan videóstreamelő oldalak, mint a Netflix vagy Hulu nézegetése, már most sem számít bele a T-Mobile által garantált havi adatkeretbe, ezért sokan kezdtek mobilon és tableten filmeket és sorozatokat nézni.

Ez hasonló, mint hazánkban a TV GO használata: ha a Magyar Telekom ügyfelei az appon keresztül nézik a tévét mobilneten, az nem csökkenti a havi adatkeretet.

Nyáron a Magenta 1-esek korlátlanul internetezhetnek Forrás: Telekom

Ha már korlátlan mobilinternet: a Magyar Telekom június 1-je óta a Magenta 1 és Business csomagot ügyfeleinek korlátlan keretet adott augusztus 31-ig, míg a Next előfizetőinek duplájára emelte a mobilnetes adatkeretet.

Kérdés, hogy vajon a nyári promócióval hasonlóra készülnek-e, mint az amerikai testvércég, és szeptembertől nálunk is korlátlan mobilnetes csomagokat vezetnek be? Vagy egyelőre csak felmérik az igényeket?

Szavazzon!

Igénybe venne korlátlan mobilnetes előfizetést?