Szexszel égeti a zsírt a PornHub mobilappja

pornhub bangfit
Vágólapra másolva!
A PornHub kiadta első fitneszappját, ami a legkedveltebb és legelemibb testmozgással hozza formába a felhasználót.
Vágólapra másolva!

Fitneszappot adott ki a PornHub, az egyik legnépszerűbb pornóoldal. A BangFit nevű app különlegessége, hogy a felhasználók szexgyakorlatokkal erősíthetik testüket. Az alkalmazás nem csak levezényli a tornaórát, de méri is a teljesítményt, hogy arról aztán elemzést készítsen.

Az appot lehet használni egyedül, partnerrel, vagy akár egyszerre több partnerrel is.

Először is az okostelefont testre kell erősíteni egy állítható szíjjal, ezután az app érzékelői figyelnek minden mozdulatot.

Így ég a zsír Forrás: PornHub

Majd az app weboldalát kell megnyitni egy laptopon vagy számítógépen, hogy fél szemmel követni lehessen lehet az edzéstervet. A gyakorlatok helyes kivitelezését rajzolt figurák mutatják. Ezek közt vannak alapvető és akrobatikusabb mozdulatok is, többek közt

guggolásból lökés, vagy misszionárius póz.

A fejlesztők elmondásuk szerint a zumbát, a crossfitet, és a jógát kombinálták a különböző pózokkal.

A telefon gyorsulásmérővel és giroszkóppal méri az ismétlésszámokat, minél szebb a gyakorlat kivitelezése, annál több pontot ér. Ha nagyon jól teljesít a játékos, az app meg is dicséri, milyen jó volt. Ha arra maga is büszke, közzéteheti eredményét a közösségi oldalakon, és akár fel is kerülhet a legjobbak listájára.

Minden edzés után elemzés készül, ahol látható az elégetett kalóriák száma, és hogy mennyit változott a teljesítmény az előző alkalom óta.

A Bangfit szerint az appot komoly kutatások előzték meg, rengeteg tanulmányt, cikket, konzultációt vettek alapul.

- magyarázta az applikáció indokoltságát a PornHub elnöke, Corey Price a sajtóközleményben.