Ezt a hangszórót rajtunk kívül más nem hallja

a speaker hangszoro szuperszonikus
Akár tévézhetnek is mellettünk
Vágólapra másolva!
Irányított hangot sugárzó hangszóróért kalapoznak az IndieGogón, a szükséges pénznek már a háromszorosa összegyűlt.
Vágólapra másolva!

Különleges hangszóróért indított kampányt az Akoustic Arts az IndieGogo oldalon. Az A-speakert a hallgatón kívül senki más nem hallja a szobában. Gyakorlatilag

egy olyan fejlett, irányított hangszóró, ami a lézerhez hasonlóan működik

- csak nem fényt irányít, hanem hangot. A hallgatónak a hatósugáron belül kell tartózkodnia, az azon kívül eső emberek semmit nem hallanak a zenéből.

Azért kapta az „A” nevet, mert a betű formája utal arra az alakzatra, ahogyan a hangsugár terjed a készülékből. A 2015-ös CES kütyüexpón már bemutatták a készülék prototípusát. A teszterek szerint ijesztő élmény volt: valóban csak ők hallották a zenét.

Akár tévézhetnek is mellettünk Forrás: IndieGogo

Ennek köszönhetően úgy lehet vele zenét hallgatni a nappaliban, hogy valaki mellettünk tévézik, de munkahelyen, vagy játék közben is praktikus. A készüléket lehet csatlakozni okostelefonhoz, táblagéphez, számítógéphez, tévékhez, mp3 lejátszókhoz is.

A gyártáshoz szükséges összeg már első nap összegyűlt. Egy hónapig még mi is vásárolhatunk belőle, amennyiben nem sokalljuk az árát: a legolcsóbb támogatói csomag 290 dollárba (82 ezer forint) kerül.