Még többen használhatják a celebek Facebookját

facebook mentions
A közéleti személyiségek bármikor bejelentkezhetnek élőben
Vágólapra másolva!
Tovább bővíti a potenciális felhasználók körét a Facebook Mentions app. Miután tavaly feloldották azt a korlátozást, hogy csak amerikai hírességek használhatják, immáron iOS mellett Androidra is letölthető.
Vágólapra másolva!

Már Androidra is letölthető a közéleti személyiségeknek szánt Facebook app, a Mentions. A 2014 júliusában megjelent szolgáltatás eddig csak iOS-re volt elérhető Amerikában, jelenleg már 40 országban használható, többek közt Magyarországon is.

Az app azzal a céllal készült, hogy megkönnyítse a celebek és a rajongók közti kommunikációt. Nem is használhatja mindenki: előtte ellenőrzés és jóváhagyás kell, ezután

sportolók, zenészek, újságírók, tévés személyiségek, és más hírességek használhatják.

A posztolt fotók, videók, bejegyzések az oldal követőinek és lájkolóinak jelennek meg. Van külön élőközvetítés funkció is, valamint valós idejű kérdezz-felelek események. Emellett azt is láthatják a tulajdonosok, ha éppen róluk beszélnek, említik őket a felhasználók.

A közéleti személyiségek bármikor bejelentkezhetnek élőben Forrás: Facebook

Hazánkban többen is aktívan használják az appot, többek közt Kasza Tibi, aki elsőként használta itthon az app élőközvetítés funkcióját, és azóta többször is bejelentkezett már élőben.