Valósággá válik a Harcosok klubja

harcosok klubja, brad pit
Vágólapra másolva!
A Harcosok klubja rajongók most nagyon örülhetnek, ez mobilalkalmazás ugyanis valóra váltotta az álmaikat: vadidegenekkel találkozhatnak, hogy aztán elagyabugyálják egymást.
Vágólapra másolva!

A kocsmákban a "Mi van?"-kérdés háromszori elismétlésével lehet azonnali verekedésbe keveredni, akik azonban az otthon kényelméből keresnek maguknak egy jó kis bunyót, elég, ha letöltik a Rumblr nevű alkalmazást, ami a Tinder erőszakos megfelelője.

A Harcosok klubja című regényt és filmet idéző app lényege,

hogy akárcsak az említett randialkalmazásban, ide-oda csúsztathatjuk a többi felhasználó fotóját, és ha valakivel egymást választjuk ki, akkor jöhet a chatelés.

A Rumblr chatje nem túl barátságos hely Forrás: Rumblr

Csak amíg a Tinderen általában kedves dolgokat írunk a másiknak, itt érdemes kötekedni és lebeszélni, hogy pontosan hol és mikor verjük össze egymást.

Bár az egész app egy rossz viccnek tűnhet, a fejlesztői szerint erről szó sincs, mi több, november 9-én indul a zárt bétateszt, amit már több befektető is támogat.

Eddig összesen 78 ezren regisztráltak a zárt tesztre,

ebből következik, hogy a szoftver népszerű lesz.

A felhasználók egyébként nem csak fotót tölthetnek fel magukról, de olyan adatokat is megadhatnak, mint súly, magasság, kor, ügyesség és az, hogy hány meccset nyertek vagy vesztettek el.