Az év projektje lett a magyar kölcsönbicaj

bubizó férfi budapesten
Budapest, 2014. szeptember 8. Egy kerékpáros Mol Bubi biciklin a fővárosban, az Erzsébet téren 2014. szeptember 8-án. Ezen a napon elindult a közösségi kerékpáros rendszer Budapesten. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Átadták a legkiemelkedőbb teljesítményű projekteknek járó Gyurós Tibor-díjakat. A T-Systems, a Csepel Zrt. és a MOL közös bicikliszolgáltatása is kitüntetést ért.
Vágólapra másolva!

Négy kategóriában osztotta ki a Gyurós Tibor-díjakat az infokommunikációs iparág legnagyobb szakmai szervezete, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ).

Az év ITK projektjének járó díjat a MOL Bubi kerékpárprogram nyerte, amely a MOL, a T-Systems Magyarország és a Csepel Zrt. együttműködéseként született tavaly ősszel. A most szeptemberben egyéves fővárosi közösségi kerékpárrendszer

új közlekedési módot hozott magával a budapesti életbe.

A Bubik mögött egy összetett informatikai rendszer áll, amelynek kifejlesztése a T-Systems Magyarország számára is kihívást jelentett.

A siker azonban nem maradt el:

az elmúlt egy évben több mint 815 ezer bérlés történt, az idei bővítés óta pedig összesen 96 gyűjtőállomás, 2109 dokkolóállás és 1150 kerékpár várja a bicajozni vágyókat Budapest tizenegy kerületében.