Félmilliós szörnyeteg az iPad Pro

flipboard news hírek olvasó mobil app
An attendee reads a Los Angeles Times newspaper article using the Flipboard app on an iPad as he waits for the start of the Nintendo E3 2012 media briefing in Los Angeles ON June 5, 2012. The Electronic Entertainment Expo (E3), the video game industry's biggest event, runs from June 5-7. AFP PHOTO/ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Az Apple professzionális felhasználásra szánt táblagépe nem csak hatalmas és erős, de saját billentyűzetet is kap - legalábbis egyes források szerint.
Vágólapra másolva!

Többször hallottunk már az iPad Próról, mely a hírek szerint az Apple munkahelyi feladatokra tervezett tablete lesz.

A készülék a gyártó holnapi rendezvényén mutatkozhat be, jól értesült források azonban már elég sok információt megszellőztettek róla.

Az iPad Pro kifejezetten munkára lesz jó Forrás: AFP/Robyn Beck

A gyártóhoz közel álló informátorok szerint a gép egy „szörnyeteg”: 12,9 colos kijelzővel érkezik, amelyen egyszerre két alkalmazás is kiválóan elfér.

A Pro az iOS 9.1-es, kifejezetten ehhez az eszközhöz fejlesztett változatát futtatja, arany, ezüst és fehér színben érkezik, árban pedig az új MacBookkal lesz egy szinten - ez cirka félmillió forintos árat sejtet.

A gyártó styluspent is készít a tablethez, amit külön lehet majd megvásárolni. Sőt, billentyűzet-kiegészítő is várható.

Az előrendelés októberben indulhat, már ha a hírek igazak - ez rövidesen kiderül, az Apple ugyanis holnap mutatja be idei termékfelhozatalát.

Többek között új, erővel nyomható iPhone-ok, friss iPad mini, játékosokat célzó Apple TV és olcsóbb arany Apple Watch várhatók.