A nagy cégekre tör az Apple

iphone 6 lányok telefon
Chinese girls check out the iPhone 6 in an Apple store in Shanghai on October 17, 2014. Apple began selling its latest iPhone in China, nearly a month after other major territories due to a licence delay by regulators, but it faces a tough battle with rivals led by Samsung in the crucial market. Staff at an Apple Store in downtown Shanghai clapped and congratulated iPhone 6 customers as they left the shop, which opened two hours early for those who had pre-ordered. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
Vágólapra másolva!
Összefogott az Apple és a Cisco: a két cég azon fog dolgozni, hogy az Apple-termékek a nagyvállalati szférában is népszerűbbek legyenek.
Vágólapra másolva!

Együttműködést jelentett be az Apple és a Cisco. Utóbbi cég elsősorban nagyvállalati hálózati technológiák kifejlesztésével foglalkozik. Az összefogás értelmében az iOS operációs rendszer kompatibilissé válik a Cisco hálózati eszközeivel.

- mondta Tim Cook, az Apple vezérigazgatója.

Ennél fogva érthető, miért jó üzlet, ha a gyártó lepaktál a szóban forgó vállalatok 95 százalékát kiszolgáló Ciscóval. Ráadásul ez a lépés egybevág az Apple új filozófiájával, miszerint a vállalkozói rétegnek szeretnék vonzóvá tenni a termékeiket.