Magyar fiú zsákolásán pörög újra az internet népe

face team kosárlabda akrobatika internet youtube
Vágólapra másolva!
A Face Team akrobatikus sportszínház ismét nézettségi rekordot döntött: Takács Áron saját fejlesztésű zsákolását több mint 10 millióan nézték meg egyetlen hét alatt.
Vágólapra másolva!

Eszméletlen mozdulatával nézettségi rekordot döntött a Face Team Akrobatikus Sport Színház. Ezúttal Takács Áron saját fejlesztésű "Gannicus" zsákolása járta be az internetet. A videót már több mint 10 millióan láttak mindössze egy hét alatt.

A mutatvány a csapat szeptemberi, spanyol turnévideójának része volt, amely a kosárlabda-világkupán való fellépésüket mutatta be. A jelenet a Whistle Sports legnézettebb facebookos videofelvétele lett. Ez azért nagy szó, mert olyan sztárok tartoznak ezen közösségbe, mint a Dude Perfect vagy a Harlem Globetrotters.

This Face Team dunk is MIND BLOWING! https://vine.co/v/eqbv6JDtvjq

Posted by Whistle Sports on 2015. május 23.

De ki is ez a csapat?

A Face Team Magyarország első akrobatikus sportszínháza, amely különleges bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 18 tagból áll, és minden esetben helyhez és igényekhez igazítják a fellépők számát és a bemutató jellegét.
Világszerte már több mint 500 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA-mérkőzések, nemzetközi fesztiválok, revük es cirkuszi show-k.