A legjobb appokat a Pinteresten találja

pinterest apple iphone
Vágólapra másolva!
Kedvenc alkalmazásainkat feltűzhetjük a virtuális faliújságra, másokat is segítve ezzel.
Vágólapra másolva!

A Pinterest és az Apple megállapodásának köszönhetően új funkcióval bővült a közösségi oldal: az app Pins segítségével alkalmazásokat is elmenthetünk és kitűzhetünk a virtuális faliújságra. Így másokat is segítünk benne, hogy megtalálják a legjobb appokat, téma szerint is szűrhetünk, sőt a Pinteresten belül letölthetjük azokat. A jobbfelső sarokban a Pin it gomb mellett megjelent az Install is, ezzel tudjuk telepíteni az appot.

A Pin it mellett megjelent az Install gomb Forrás: Pinterest

A Pinterest blogbejegyzésében egy fitnesz táblát emel ki, ahol egy csokorba gyűjtve megtaláljuk az összes edzéssel, egészséggel kapcsolatos alkalmazást.

Az új funkciót egyelőre csak az iPhone- és iPad-tulajdonosok vehetik használatba. Mind a keresés, mind a telepítés felgyorsul így, hiszen nem kell külön felkeresni az App Store-t és ott kikeresni az adott alkalmazást. Az Apple mára több mint 1,4 milliós appkínálattal rendelkezik.

Kategorizálják a pineket

A Rich Pins projekt keretében hasznos tartalommal látták el a recepteket (hozzávalók, főzési idő), a termékeket (ár, elérhetőség), a cikkeket (cím, rövid leírás), és a filmeket (stáblista, értékelés). Partnereik listáját folyamatosan bővítik, olyan nevek szerepelnek rajta, mint a Sony, a Netflix, az Etsy és immár az Apple.