Jöhet az Apple olcsó aranyórája

apple watch arany bemutató
SAN FRANCISCO, CA - MARCH 9: Apple CEO Tim Cook announces the Apple Watch during an Apple special event at the Yerba Buena Center for the Arts on March 9, 2015 in San Francisco, California. Apple Inc. is expected to unveil more details on the much anticipated Apple Watch, the tech giant's entry into the rapidly growing wearable technology segment. Stephen Lam/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Apple Watch aranyozott változata a maga tízezer dolláros árával (2,8 millió forint) minden, csak nem baráti, ám a gyártó holnap egy olcsóbb változatot is leleplezhet.
Vágólapra másolva!

Idehaza még nem is kapható, holnap azonban már új Apple Watch-verziók mutatkozhatnak be. A kaliforniai gyártó nagyszabású show keretében olcsóbb aranyozott okosórát leplez le, legalábbis erről számoltak be jól értesült források.

Az aranyozott Apple Watch jelenleg meglehetősen drága, 10 ezer dollárba kerül (2,8 millió forint).

Az aranyozott modell egyelőre méregdrága Forrás: AFP/Stephen Lam

Hogy az új változat mennyivel kerül majd kevesebbe és miért, kérdéses, igaz, egyes források szerint a Sport-széria kap aranyozott külsőt és emiatt lesz olcsóbb az óra a jelenlegi modellnél. Továbbá a New York Times értesülései alapján eddig nem látott vázalapanyagok is bemutatkoznak majd.

És az Apple Watch 2?

Bár az óra a piaci elemzők szerint nem valami keresett, az Apple mégis egy teljesen új változaton dolgozik, mely a hírek szerint jövőre debütál és kamerával is fel lesz szerelve. Sőt, teljesen függetlenedhet az iPhone-tól, ami

segítené a termékkategória előretörését.