Terroristának nézték az iPadje miatt

flipboard news hírek olvasó mobil app
An attendee reads a Los Angeles Times newspaper article using the Flipboard app on an iPad as he waits for the start of the Nintendo E3 2012 media briefing in Los Angeles ON June 5, 2012. The Electronic Entertainment Expo (E3), the video game industry's biggest event, runs from June 5-7. AFP PHOTO/ROBYN BECK
Vágólapra másolva!
Azért kellett elhagynia a londoni vonatot egy muszlim férfinak, mert egy másik utas gyanúsnak találta, ahogy az iPadjét használja.
Vágólapra másolva!

Le kellett száljon a londoni vonatról az az arab férfi, akinek viselkedését fenyegetőnek találta egy másik utas. Egy szemtanú állítása szerint az ingerült utas azt találta gyanúsnak, ahogy a muszlim férfi az iPadjét használta, ezért azonnal le akarta szállítatni a szerelvényről.

"Felállt, majd odament egy arabnak külsejű utashoz, és

- mesélte a szemtanú.

A férfi eleinte még csak “finoman” szólította fel utastársát a távozásra, ám később már

vissza kellett fogni, hogy elkerüljék a verekedést.

Többen is azt mondták. a férfinak az szúrt szemet, amikor az arab utas kikapcsolta az iPad táblagépét, miután ő megállás nélkül bámulta azt.

A sértett végül elhagyta a szerelvényt

habár jópáran a segítségére sietettek. Az esetről értesülve a brit közlekedésbiztonsági szóvivő azt tanácsolta, akit hasonló sérelem ér, azonnal jelentse azt.