Egymillió forintból Ön is szexistenné válhat!

Body building testépítés
Molnár Péter
Vágólapra másolva!
Egy speciális izomruha lehetővé teszi, hogy a nem túl kisportolt testű férfiak is úgy nézzenek ki, mintha az Olümposzról szalajtották volna őket. Egymillió forintos termékről van szó, amely még Paul Walkernek is jól jött a Halálos iramban forgatásán.
Vágólapra másolva!

A Flex Design nevű, különleges jelmezekben utazó cég egy különleges ruhakollekciót dobott piacra. Ennek lényege, hogy a viselője úgy néz ki tőle, mintha csak most érkezett volna az egyik, szuperhősökkel teli film főszereplő-válogatásáról.

A ruha brutális izomzatot szimulál Forrás: Flex Design

Az egyelőre férfiakat célzó öltözékeket ruha alá kell felvenni, hátul összezipzárazni, majd egy feszülős öltönyt rájuk húzva remélni, hogy senki sem veszi észre a csalást.

Paul Walker is ilyet hordott

A 2013-ban autóbalesetben elhunyt Paul Walker is ilyen jelmezt viselt a Halálos iramban hatodik részének forgatásán, hogy egyes akciójelenetekben izmosabbnak, erősebbnek tűnjön. A ruhacsalád a szálkás, eres izmokat biztosító alapfelszereléstől a felfújható izmokkal operáló kolosszusig terjed, és elsősorban filmes kelléknek tervezték.

Paul Walker is ilyet hordott a hatodik Halálos Iramban film forgatásán Forrás: UIP Dunafilm

A legnagyobb kamuizmokat varázsoló Flex Design öltözék 3500 dollárba, azaz csaknem egymillió forintba kerül, ezért cserébe viszont olyan alkatunk lehet, amelyet különben csak sok órányi edzés és szigorú diéta mellett érhetünk el - talán.

És ha már izmok, miért ne lennének színesek? A ruhák számtalan árnyalatban kaphatók, ha valaki szeretne, akár rózsaszín szuperhősnek is beöltözhet.

Igazi hősök lehetünk

Ami a szuperhősöket illeti, a Flex Design szeretné kiaknázni, hogy most éppen fut a szekér: nemsokára olyan ruhát is piacra dob a cég, amely a gyártói kiegészítőknek hála tényleg olyanná varázsolja viselőjét, mintha egy képregényfigura volna.

A Red Ninja néven megjelenő, első ilyen kosztüm a zakkant antihős Deadpool külsejét másolja, hogy minden helyi cosplay-versenyen besöpörhessük az első helyezettnek járó díjat.

Nagyon drága mulatság

Aki nem elégszik meg a szuperhősök külsejével, de mindjárt a képességeikre is fáj a foga, mélyebben a zsebébe kell nyúljon. Batman teljes felszerelése ugyanis legalább 2,8 millió dollárba kerülne, vagyis átszámítva 756 millió forintnál is többe - becslések szerint egy átlagembernek ennyi pénzt kéne elköltenie, hogy a denevérember bőrébe bújhasson.

Ha ennél olcsóbb megoldásra vágyunk, akkor a Halo videojátékok főszereplőjének különleges páncélja ihlette exoskeleton marad a legjobb opciónak: egy működőképes Halo-páncél "úgy 2000 dollárból jön ki", ami még a fenti gumiizmoknál is kevesebbet kóstál, bár csajozni valószínűleg nem nagyon lehet vele.