Háromgyerekes anyukáért rajong a Facebook népe

facebook anyuka
Vágólapra másolva!
Vírusként terjed az interneten egy amerikai anyuka bikinis fotója, melyet másfél hete tett közzé a Facebookon. A 32 éves nő üzenetét továbbítja a világsajtó: minden nő legyen büszke a testére, és merje megmutatni azt.
Vágólapra másolva!

Rachel Hollis egy 32 éves nő, háromgyerekes édesanya, ismert rendezvényszervező Los Angelesben, és egy életmód magazin szerzője. Nevét akkor ismerte meg a világ, amikor a cancúni nyaraláson a férje által készített fotót közzétette a Facebookon.

Mint fogalmazott, a látható hegek és lötyögő hasa ellenére büszke a testére, és mer bikinit hordani - egyben erre biztat minden nőt. "Azok nem sebhelyek, hölgyeim, hanem csíkok és kiérdemeltétek őket". Azt írta, minden egyes nyom a testén emlékezteti rá, hogy min ment keresztül: hogy ki tudott hordani három gyermeket és keményen dolgozott, hogy lefogyjon.

A fotót több mint 465 ezren lájkolták a közösségi oldalon, több mint 62 ezren osztották meg és 15 ezernél is több hozzászólás érkezett rá.

I have stretch marks and I wear a bikini. I have a belly that's permanently flabby from carrying three giant babies and...

Posted by The Chic Site on 2015. március 21.

"Bikinit viselek, mert az egyetlen férfi, akinek számít a véleménye, tudja, hogy min mentem keresztül, amiért így nézek ki. Ugyanez a férfi mondta azt, hogyy még sosem látott szexisebbet a testemnél, a hegeknél és úgy egyáltalán."