Mobilról tarthat előadást a Prezi appjával

prezi
Mobilról, tabletról, laptopról vagy PC-ról tarthatunk előadást
Vágólapra másolva!
A Prezi új alkalmazásával egy mobileszközökről is megtarthatunk vagy követhetünk egy előadást - még ha épp a tengerparton fekszünk is épp.
Vágólapra másolva!

A magyar fejlesztésű prezentációs szoftverrel, a Prezivel a világon először lehet mobilról vagy táblagépről megtartani és valós időben követni egy előadást. A ma megjelent új funkciónak köszönhetően mások is csatlakozhatnak a résztvevők közé, sőt prezentálás közben átadhatjuk az irányítás jogát társunknak.

Mobilról, tabletról, laptopról vagy PC-ról tarthatunk előadást Forrás: Origo

A felhő alapú alkalmazás lényege, hogy immár távolról is előadhatunk egy iPhone, iPad, Mac készülékkel vagy PC-vel. Azok, akik épp nem tudnak ott lenni egy megbeszélésen, mert külföldön vannak, vagy vonaton ülnek, akár 30 embert is meghívhatnak, hogy real time kövessék előadásukat. A közös munkát könnyítendő egy kattintással átadható a staféta: így a világ külöböző tájain élő munkatársak is minden gond nélkül tudnak együtt dolgozni.

Résztvevőket adhatunk hozzá, valós időben nézhetjük az előadást Forrás: Origo

"Felhasználóink nem csak az irodában használják a Prezit. Fontos, hogy ők mindig, mindenhonnan elérjék az előadásaikat, ezért elérhetővé kellett tennünk a Prezit számukra, akárhová is vigye őket az üzlet - egy tárgyalóterembe, a tengerpartra vagy egy kávéházba" - mondta Árvai Péter, a cég vezérigazgatója és társalapítója.

A mostani bejelentés néhány héttel azután történt, hogy a Prezi bejelentette, hogy elérte az 50 millió felhasználót, illetve hogy 57 millió dolláros befektetést kapott a Spectrum Equitytől és az Accel Partnerstől.