Másfélmillió forint lesz a Lamborghini okosmobilja

lamborghini okosóra autó
Luxus okosórát dob piacra az olasz cég
Vágólapra másolva!
Másfélmillió forintba kerül a Lamborghini okostelefonja, melyből összesen 1947 darabot dobnak piacra.
Vágólapra másolva!

Bemutatta legújabb okostelefonját, a 88 Taurit a Lamborghini luxusórák és drága kiegészítők gyártásával foglalkozó leányvállalata, a Torino Lamborghini. Az öthüvelykes HD-kijelzővel felszerelt készüléket négymagos processzor hajtja, 3 gigabájtos memóriával, és 64 gigabájtos háttértárral látták el. A hátlapi kamera húsz, míg az előlapi nyolc megapixeles.

A luxusmobil valódi bőr (fekete, kék, piros és narancsszínben), illetve rozsdamentes acél (fekete, arany és ezüstszínben) borítással lesz kapható. Mégsem a külseje lesz a legszembetűnőbb, hanem az ára: nem kevesebb, mint 6 ezer dollárba (azaz mintegy másfél millió forintba) fog kerülni.

Luxus okosórát dob piacra az olasz cég Forrás: Lamborghini

A céget az olasz luxusautó-gyár alapítójának fia, Torino Lamborghini hozta létre. A 88 Tauri limitált kiadás lesz: mindössze 1947 darab készül belőle - azért ennyi, mert ebben az évben született a cégalapító.

A borsos árat nem a készülék tudása, mint inkább a felhasznált anyagok minősége, és még inkább maga a márka indokolja. A telefont december végén dobják piacra.