Igen, itt a karácsonyivásárlás-szimulátor!

Vágólapra másolva!
Lökdösődhet, vásárolhat virtuálisan: ingyenesen letölthető Windowsra és Macre is.
Vágólapra másolva!

Gyűlöli a karácsonyi tülekedést a plázában? Az egyik legismertebb brit videojátékos áruházlánc egyedi meglepetéssel várja: a Game.co.uk Christmas Shopper Simulator című karácsonyivásárlás-szimulátor, amit innen lehet letölteni Windows és Mac OS X alá, teljesen ingyen.

Ez a játék viccből készült, de aki nem szereti az otromba poénokat, az lapozzon tovább a kipróbálása helyett. Ha mégis megteszi, ne ijedjen meg, még egy izmosabb PC-n, SSD meghajtóról is percekig tölt be a játék, aminek a grafikája leginkább a GTA-ra hasonlít: kívülről láthatjuk benne a főszereplőt, aki lehet férfi vagy nő is.

A Christmas Shopping Simulatort innen töltheti le Forrás: Christmas Shopper Simulator



Ő egy pláza nyilvános telefonjánál találja magát, ahol fel lehet venni a teljesítendő missziókat. Ezek némelyikénél csak a feladatot tűzik ki, másoknál az időlimitre is figyelni kell. Az egér jobb gombjával a karakter rúgni kezd, amivel például a játék helyszínén lévő betlehemet lehet megsemmisíteni, de akár az üzletek polcait is messzire repíthetjük dühünkben, bár ez nem kötelező. Ha viszont például a Shiftet lenyomva szaladunk a mozgólépcsőn vagy a folyósón, embertársainkat jól ellökhetjük, csak úgy nyekkennek a kövön.

Tizenegy misszió várja Forrás: Christmas Shopper Simulator



A tárgyak felvétele az egér bal gombjával lehetséges, a nagy ajándékcsomagok kiválóan alkalmasak a dobálózásra is. A végrehajtandó feladatok mindig valamilyen árucikk beszerzésére irányulnak, amit az esetek többségében oda kell adni valakinek.



Nehezítésképp a termékek sokszor nehezen elérhető helyen vannak, és mindenféle ládákat kell alájuk tolni, hogy elérjük őket. Ezeket ugyancsak a bal egérgomb nyomvatartásával lehet mozgatni. Az f gomb lenyomásával pedig szellenteni lehet, de annak nem igazán van funkciója, de egy paródiából nem maradhatott ki a lehetőség.



Minden adott a karácsonyi hangulathoz Forrás: Christmas Shopper Simulator