Egyedi korlátlan csomagok a Telekomtól

Vágólapra másolva!
Az éjjel netezőkre, a közösségi oldalak vagy a filmek szerelmeseire is gondolt a Magyar Telekom, amikor létrehozta legújabb korlátlan adatcsomagjait.
Vágólapra másolva!

Megújította mobilinternet-kínálatát a Magyar Telekom: tematikus csomagokat kínálnak a felhasználóknak, akik így személyre szabhatják, mire is van szükségük. Van lehetőség a meglévő csomag kibővítésére is, így nem feltétlen kell elköteleznie magát az embernek, ha plusz adatmennyiségre van szüksége.

Az internetezési szokásokhoz igazodva havi 1890 forintért ajánlanak csomagot azoknak, akik csak böngészni akarnak és e-maileket küldeni, napi 990 forintért a filmőrülteknek kedveznek: a TvGo 34 csatornája között böngészhetnek okostelefonon, tableten, vagy akár asztali számítógépen is.

A közösségi oldalak szerelmeseinek havi 890 forintért biztosítanak korlátlan lehetőséget a netezésre: a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, és a Regram tartalmai érhetőek el akár böngészőből, akár alkalmazáson keresztül.

Az éjszakai baglyoknak a Telekom oldala szerint havi 5590 forintért kínálnak éjszakai internetezésre lehetőséget éjfél és reggel 7 óra között.

"Új, korlátlan tematikus mobiladat csomagjaink ajánlati oldalról adhatnak újabb lökést a 4G mobilinternetezés további térnyerésének" - mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

A meglévő mobiladat-csomagok tovább bővíthetőek: 1 és 3 gigabájtos adatbővítő csomagot is bevezetett a Telekom. A 30 napra tervezett Turbót nem terhelik hűségidővel, használata tervezhető, bármikor bekapcsolható, és nem jelent állandó havi költséget sem. A megvásárolt adatmennyiség ráadásul megosztható DuoNet opcióval 2 SIM-kártya között.

Azon ügyfelek, akik Facebook Zero szolgáltatást vettek igénybe, mától zökkenőmentesen átállnak a havi, sőt akár időszakos jelleggel elérhető, új Közösségi oldalak adatopcióra.