Verne 80 napja újjáéled mobilon

verne 80 days utazás mobil játék
Folyamatosan figyelhetjük, hogy állnak a játékostársak
Vágólapra másolva!
Az Inkle legújabb stratégiai játéka könnyen magával ragadhatja az iPhone tulajdonosokat.
Vágólapra másolva!

A “80 nap” nevű alkalmazás egy fantasztikus újraértelmezése Jules Verne klasszikusának, az 1873-ban megjelent világhírű “Nyolcvan nap alatt a föld körül” című regénynek. A felhasználó az eredetitől eltérő, alternatív útvonalakat választhat, amellyel teljesíti a Föld megkerülését nyolcvan nap alatt. Lehet utazni léghajóval, tengeralattjáróval, gőzmozdonnyal, egy géptevével és számos más járművel.

Folyamatosan figyelhetjük, hogy állnak a játékostársak Forrás: inklestudios.com

Több mint 140 várost lehet meglátogatni, mindenhol más élmények és kihívások várják a játékost. Legalább 5-6 alkalommal neki kell futni a kalandnak, hogy mindegyiket felfedezzük. A versenyfutás az idővel, és a játékostársak eredményeinek folyamatos nyomonkövetése csak tovább növeli az izgalmat.

Vitorlással szelhetjük át a Földközi-tengert Forrás: inklestudios.com

Nincs helyes, vagy helytelen útvonal: ahogy Phileas Fogg inasa, Passepartout tenné, lehet a leggyorsabb útvonal mellett dönteni, vagy inkább a részletgazdag játéktér felfedezését választani.

Az Inkle Studio legújabb stratégiai játéka egyelőre csak iOS alatt fut. Az iPhone-iPad tulajdonosok 4,99 dolláért, átszámítva mintegy 1100 forintért vehetik meg.