Közel hatvanmillió letöltést kapott a másnapos Psy

Psy és Snoop Dogg a Hangover klipjében
Vágólapra másolva!
A koreai rapper és Snoop Dogg közös klipjét kevesebb mint egy hét alatt nézték meg ennyien.
Vágólapra másolva!

A YouTube-on hétfőn publikált videoklip, a Hangover (Másnaposság) nézettsége szombaton lépte át az 50 milliós küszöböt, közép-európai idő szerint vasárnap este pedig már majdnem elérte a 60 milliót is.

A Szöulban forgatott új klip a dél-koreai italfogyasztási kultúrát és az éjszakai életet mutatja be. A videón Psy és Snoop Dogg amerikai hiphopsztár italokkal gyógyítja a másnaposságot, miközben látogatást tesz olyan késő éjjel is nyitva tartó helyeken, mint egy karaokebár, egy biliárdterem vagy egy sarki vegyesbolt.



A dél-koreai énekes világrekordot állított fel azzal, hogy Gangnam Style című dalát május 31-ig kétmilliárd alkalommal játszották le a YouTube-on. Ilyen népszerűségnek semmilyen más videó nem ért még el az oldal létezése óta. A Gangnam Style-t 2012. július 15-én töltötték fel a YouTube-on Psy hivatalos csatornájára, ahonnan végül világszerte az egyik legismertebb videoklippé vált: előadójának lovacskázós táncát pedig világszerte ismerik.

Psy és Snoop Dogg a Hangover klipjében Forrás: Youtube Psy

A YouTube második legnézettebb videója Justin Bieber Baby című klipje, amelyet valamivel több, mint egymilliárd alkalommal játszottak le, mióta 2010 februárjában felkerült a szájtra. A harmadik legnézettebb videó Jennifer Lopez és Pitbull On The Floor című száma, ezt 2011 márciusa óta közel 760 millió alkalommal játszották le.