Lézershow Lázárral és unortodox diszkó

Vágólapra másolva!
Ismét létezik a Szabad egy táncra? nevű oldal a Facebookon. A kormányzati tárkereső-programhoz kapcsolódó hírek helyett a kormányon viccelődő bejegyzésekkel van tele.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön csak a hozzászólási lehetőséget szüntették meg a Szabad egy táncra? nevet viselő kormányzati párkereső-program Facebook oldalán. Egy nappal később azonban a teljes oldalt törölték. A hivatalos oldal eltüntetése csak megnyitotta a lehetőséget az internetes trollok előtt.

A Szabad egy táncra? név alatt most már egy facebookos csoport található, amelynek jelenleg alig négyszáz tagja van. Az oldal címlapképén Kim Dzsong Un észak-koreai vezető látható katonanők társaságában. A hírfolyamban található rövid bejegyzések pedig reflektálnak a hétvégé kormányzati társkeresőre. A viccelődők által meghirdetett programban azonban a társastánc mellett megjelenik Matolcsy György unortodox diszkója éa a Nemzeti Barackfa tövében végzett pogó is.

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális államtitkára a múlt hónapban beszélt először arról, hogy a kormány igyekszik támogatni a fiatalok egymásra találását, mivel a legfrissebb népszámlálási adatok az egyedülállók számának növekedéséről tanúskodnak. Május 26-án vasárnap összesen tíz nagyvárosban tartanak társkereső mulatságot. A rendezvénysorozat május 25-én kezdődött egy pécsi kormányzati társkeresővel.