Bérgyilkosokkal szoktatta le fiát a játékról

Vágólapra másolva!
Jó szóval nem tudta rávenni a fiát egy kínai apa, hogy kevesebbet játsszon internetes játékokkal, ezért radikális lépésre szánta el magát. Online bérgyilkosokat fogadott, hogy így akadályozza csemetéjét a játékban.
Vágólapra másolva!

Feng úr azért szánta el magát a fiánál jobb játékosok megfizetésére, mert a 23 éves gyermek beleunt a világba. A fiú még a középiskolában kezdett el játszani, és a szenvedélye a jegyeinek leromlásához vezetett. Az iskola elvégzése után a rossz bizonyítvány és a teljes érdektelenség miatt képtelen volt olyan munkát találni magának, ami képes lekötni. Még egy szoftverfejlesztő céghez is bejutott, de negyed évnél is kevesebbet dolgozott a vállalatnál.

Feng úr úgy gondolta, hogy ha a fiának folyamatos kudarcot fog okozni a játék, akkor lassan leszokik róla, és komolyabban veszi a munkakeresést. Több olyan magas szintű játékost fogadott fel, akiknek nem okozott gondot a fiú karakterének megölése.

Az ifjabb Feng először borzasztóan felháborodott, amikor rájött, hogy mit követett el ellene az apja, és kikérte magának, azt mondta, hogy ő csak olyan állást keres, ami igazán hozzávaló. A családi béke végül helyreállt, az apa lemondta a netes bérgyilkosokkal kötött szerződését, az ifjabb Feng pedig hamarosan munkába állt.