Kaszinót indít a Farmville fenntartója

Vágólapra másolva!
Az internetes farmok már nem biztosítanak elég bevételt a közösségi játékcégek leghíresebbikének, a Farmville-lel berobbant Zyngának. A nehéz hónapokat élő cég valódi pénzzel működő online kaszinót nyit.
Vágólapra másolva!

Két fizetős, valódi pénzzel működő online játékot indított el a közösségi játékforradalom egykori legfontosabb cége. A ZyngaPlusPokerben pókerezni lehet majd, a ZyngaPlusCasino pedig 160 játékgépnek, félkarú rablóknak, rulettnek és blackjack asztalnak ad helyet. A cég élt a lehetőséggel, hogy legismertebb játékát a kaszinóba is beemelje, lesz olyan félkarú rabló, amin a Farmville-ből ismerős szimbólumokat forognak a tárcsákon.

Aranypénzek helyett valódi valutára utazik a Zynga Forrás: Zynga



A cég nem házon belül fejlesztette ki az online kaszinó szoftvereit, hanem a brit székhelyű Bwin nevű céggel lépett partnerségre. A program nem csak az egyszerű játszadozást teszi lehetővé, hanem akár bajonkságokat is lehet benne rendezni.

A Zynga azért szánhatta el magát a lépésre, mert befektetői több nyereséget várnak el a cégtől. A kaszinó igazi elindulásához azonban az is kell, hogy az Egyesült Államokban megszerezze a szerencsjátékok üzemeltetéséhez szükséges licencet. A cég tavaly novemberben már megigényelte a kaszinóiról is ismert Nevada államban az engedélyt, ám egyelőre nem kapta meg azt.