Buta videó harangozza be a Galaxy S 4-et

Vágólapra másolva!
Megjelent a Samsung új csúcstelefonját bemutató videó néhány nappal a hivatalos leleplezés előtt.
Vágólapra másolva!

Március 14-én mutatja be New Yorkban csúcstelefonjának legújabb változatát a koreai Samsung. A cég, akárcsak tavaly, idén sem a barcelonai mobilexpón leplezte le a készüléket, ám szakítva a hagyományokkal most nem Európában, hanem az Egyesül Államokban tartják az eseményt. Az S IV-ről egyelőre semmilyen hivatalos információ nincs és erre épít a cég által bemutatott videó is.



A Samsung kivételesen nem az Apple-t és annak rajongóit támadja, csupán igyekszik a ellenfeléhez hasonló felhajtást generálni a titkolózással. A reklámból csupán annyi derül ki, hogy a cég vezetői Jeremy-re, egy amerikai kissrácra bízzák az új telefont egy lezárt dobozban.

A titok őrzésével megbízott gyerek természetesen belekukkant a dobozba, amelyből a Ponyvaregényből ellesett módon ragyogó fény szűrődik ki. A jeleneteken látványosan végigvonuló a csíkos minta használatára egyelőre nincs magyarázat, mint ahogy arra sem, miért bízná egy világvállalat egy gyerekre szupertitkos telefonját, hacsak Jeremy nem azonos a Pearl Jam egykori slágerének szereplőjével. A videóból nyilvánvalóan kiderül, hogy várhatóak még folytatások, amelyben Jeremy megvédi a titkot a kíváncsiskodóktól, kérdés csupán az, hogy ki lesz rájuk kíváncsi.