Androidot futtat a brazil iPhone

Vágólapra másolva!
IPhone márkanéven dobta piacra olcsó, androidos okostelefonját egy brazil cég. Bár az Apple korábban sikertelenül lépett fel egy iFone márkájú készülékkel szemben, a védjegyét használó társasággal szemben még felléphet.
Vágólapra másolva!

A Gradiente iphone Neo One márkanéven piacra került okostelefont a brazil IGB Electronica társaság dobta piacra, noha a dél-amerikai országban az Apple már egy hónapja árusítja saját, valódi iPhone-ját.

A készülék tudása messze elmarad az Apple okostelefonjáétól, a brazil gyártmányú készülékben csupán 700 megahertzes lapka működik, 3,7 colos képernyője pedig kicsi, 320x480 pixeles felbontású. A valódi iPhone-ra nem is hasonlító telefon 5 megapixeles kamerával rendelkezik, és az Android 2.3 rendszer fut rajta.

Forrás: Gradiente
Itt még több fotót nézhet meg a brazil iPhone-ról

Bár az első hírek arról szóltak, hogy a brazil vállalat évekkel korábban megszerezte az iPhone márkanév használatának jogát, a The Verge technológiai hírportál szerint ez az információ valótlan, így számítani lehet arra, hogy az amerikai cég jogászai panaszt tesznek majd ennek használata miatt.