Akadozott a Telekom levelezőrendszere

Vágólapra másolva!
Csütörtökön elérhetetlenné vált a felhasználók egy része számára a Magyar Telekom levelezőrendszere - a hibát már helyreállították, de a túlterhelés miatt egyes levelek még pénteken is késve érkezhetnek meg, de egyetlen üzenet sem veszett el.
Vágólapra másolva!

Több olvasói megkeresést is kaptunk a problémával kapcsolatban a T-Home szolgáltatás előfizetőitől a társaság e-mailszolgáltatásának hibájáról. A Magyar Telekom sajtóosztályán az [origo]-nak elmondták, hogy csütörtökön volt fennakadás a levelezőrendszerben. Bizonyos ügyfelek számára elérhetetlenné vált a levelezés, ezt azonban még aznap késő délutánra orvosolták a cég munkatársai.

A társaság azonban felhívta a figyelmet, hogy a leállás miatt felgyülemlett levelek túlterhelést okoznak a levelezőrendszerben, amely miatt egyes üzenetek továbbítása késhet, bizonyos felhasználók pedig postafiókjuk korábbi állapotát láthatják - ideiglenesen.

A vállalat ügyfelei péntek délután még nem érhették el a levelezést webes felületen, ennek helyreállítása jelenleg is folyamatban van, de levelek és más adatok nem vesztek el a hiba miatt. A szolgáltató közlése szerint szombatra ezek a problémák is elhárultak.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.