Korlátlan mobilhívást nyújt a Vodafone

Vágólapra másolva!
Az iPhone 5 készülék piacra dobásával párhuzamosan vezeti be fix havidíjért bármely hazai mobilhálózatba korlátlan beszélgetést, és mobilinternetet tartalmazó díjcsomagját.
Vágólapra másolva!

A Red Standard és Red Super nevű díjcsomagokkal egyaránt korlátlan percen át lehet beszélgetni hazai mobilhálózatok között. A díjcsomagok emellett korlátlan számú sms-ezésre is lehetőséget adnak.

Az olcsóbb, 16 ezer forintos havidíjú Standard csomaghoz 2 gigabájtos mobilinternet, és alapszintű készülékbiztosítás is jár. A 22 ezer forintos Super csomag 4 gigabájtos internetforgalmat, plusz egy második eszközbe, például táblagépbe helyezhető, havi 500 megabájtos mobilinternetet is magában foglal.

A drágább csomaggal évente hét napon át napi 50 megabájt roaming adatot lehet forgalmazni az uniós tagországokból, illetve Horvátországból és Törökországból is, illetve a hét nap alatt ingyenesen lehet hazatelefonálni, illetve hívásokat fogadni. A prémium csomagokat választók soron kívüli kiszolgálásra is jogosultak a Vodafone hazai ügyfélszolgálatain.