Gyönyörű lesz a Windows 8-as Skype

Vágólapra másolva!
Kiszivárgott az első képernyőmentés a Skype internettelefonos szoftver új verziójáról, amelyet már a Windows 8 új típusú grafikus felületére optimalizáltak.
Vágólapra másolva!

A Start menüt kiváltó, korábban Metro néven hivatkozott, jelenleg jogviták miatt új típusú néven emlegetett felületre optimalizált felületről készült képernyőmentést egy AdamUCF nevű Twitter-felhasználó publikálta csütörtökön.

A Neowin nevű amerikai technológiai hírportál ki is próbálhatta a megjelenés előtt álló programot. A hírportál cikke szerint a teljes képernyős nézetet használó program sokkal szebben néz ki a korábbi Windowsokra készült változatainál. Persze a Windows 8-ba való tökéletes illeszkedés nem véletlen: a Microsoft tavaly vásárolta fel a céget.

Forrás: Twitter.com/adamUCF
A kiszivárgott képernyőmentés az új Skype-ról

A programról további képernyőmentéseket közlő híportál tapasztalatai szerint a Windows 8-as Skype már nagyon kiforrott állapotú, nem omlott össze, használata során pedig semmilyen hiba nem merült fel. Ennek nyomán a Neowin szertője arra számít, hogy az új Skype nagyon hamar letölthető lesz.