A T-Home-nál is lesz 3D-s olimpia

Vágólapra másolva!
A T-Home digitális tévéplatformján is lehet majd fogni a 3D-s olimpiai közvetítéseket. Amíg a sportverseny el nem kezdődik természetfilmeket és térbeli koncertfelvételeket sugároz az m3D csatorna.
Vágólapra másolva!

A HD minicsomag előfizetői számára lesz elérhető a T-Home előfizetői számára az MTVA által indított 3D-s csatorna. Az m3D-t egyaránt tudják majd fogni az IPTV, az interaktív Sat TV, a Sat TV és a digitális kábeltévé előfizetők is.

A csatornán az olimpiai közvetítések megkezdéséig ismeretterjesztő- és dokumentumfilmeket valamint térhatású koncertfilmeket lehet nézni napi 16 órában. Többek között A Kék Bolygó, A Csodálatos Univerzum, Az Űrkutatás története című magyar természetfilmeket, vagy a Lord of the Dance, az Omega és a Republic koncertfelvételeit lehet megnézni. Az olimpiai játékok megkezdés után pedig élőben lehet nyomon követni a sportversenyeket. Az m3D csatorna térhatású tartalmainak nézéséhez a T-Home ügyfeleinek 3D-s tévékészülékkel és HD set top box-szal kell rendelkezniük.

A T-Home különleges ajánlatot alakított ki azoknak, akik a foci-Eb, vagy az olimpiai közvetítések alatt, a nyár végéig Interaktív TV-re szeretnének váltani: a T-Home az új, hűségidős Interaktív TV-előfizetés meghatározott díjcsomagjai mellé 0 Ft havi díjas Rajongói ajánlatot alakított ki, amely keretében augusztus végéig ingyen használhatják a visszatekerhető interaktív tévézést és a HD-s megjelenítést. Az m3D csatornát földi sugárzású digitális platformon már most is lehet fogni, az olimpiára pedig a legtöbb kábeltévés szolgáltató prémium kínálatában is megjelenik a csatorna.

Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt., egyúttal a T-Home ajánlati márka tulajdonosa is.