A jövő Rubikjai versenyeznek

Vágólapra másolva!
Magyarországon fejlesztett, máshol még nem látott találmányok versenyeznek június elején a Budapesten tartott Innovációs TechShown. A rendezvény célja a huszonegy leginnovatívabb hazai csúcstechnológiai termékének bemutatása.
Vágólapra másolva!

Összehasonlíthatatlan termékek versenyére kerül sor június hatodikán, a negyedik Innovációs TechShown. A zsűri azt a lehetetlen feladatot kapta, hogy intelligens meteorológiai ballonok, okostelefonos egészségügyi szoftverek és tanulóképes navigációs szoftverek közül válassza ki, melyik az év legígéretesebb fejlesztése.

Forrás: Mudra László [origo]
Tavaly intelligens focikapu és oktatási szoftver is versenyzett

Az Akvárium klubban megrendezett erőpróbát nem csak a befektetők, a feltalálók és a munkahelyet kereső, nyitott gondolkodású mérnökök kereshetik fel. Mindenki számára nyitva áll a kiállítás, akit érdekel, hogy mik lehetnek a jövő nagy találmányai. A fejlesztők mellett a befektetők is szóhoz jutnak az esemény programjában. A TechShow belépő 15 ezer forintba kerül, az egyetemisták azonban már 1200 forintért bejuthatnak.

Az idén negyedszerre megrendezett TechShow által felvonultatott magyar fejlesztésekről már tavaly is írt lapunk. A zsűri akkor az unalmas, krétával modellezős fizikaórákat felpezsdítő Webcam Laboratory szoftver lett.