Hajdu Steve-vel vertük el Tiger Woodst

Vágólapra másolva!
Hajdu Steve-vel próbáltuk ki a legújabb golfjátékot, a Tiger Woods PGA Tour 13-at. Az ismert műsorvezető ugyanis igazi golfőrült, viszont ki nem állhatja az erőszakos videojátékokat, ezért űzi évek óta virtuális változatban is kedvenc sportját, amelynek szabályaira olvasóinkat is megtanítja.
Vágólapra másolva!
A golfjátékok Magyarországon hagyományosan nem szoktak az eladási listák élén tanyázni, pedig a legújabb szuperrealisztikus grafikájú játékok már igencsak megközelítik a valódi golfozás élményét, ráadásul a virtuális térben olyan exkluzív klubokba is eljuthat a játékos, amelyet a valóságban sosem tudna megfizetni. A 89,5 Music FM rádiócsatorna műsorvezetőjétől,Hajdu Steve-től megtudtuk, hogy fanatikus golfozóként sem veti meg a sport videojátékos formáját, hiszen rossz időben és télen ezzel a játékkal tudja formában tartani magát, de egy valódi pályán is megmutatta, hogyan kell helyesen elütni a labdát, és egyáltalán milyen szabályai vannak a golfnak.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vKqROHHiO5HhGPjJ

Hajdu Steve a valódi golfozás rejtelmeibe is beavatta videojátékos stábunkat

A legújabb Tiger Woods PGA Tour golfjáték újítása a Legacy címet viselő játékmód megjelenése, melyben a játék névadója, Tiger Woods pályafutásának minden fontos állomását megismerheti a játékos. Újrajátszhatók a gyerekkori első ütésektől kezdve a US Open megnyerésén át a sztársportoló elképzelt jövője is. A korábbi kiadáshoz képest hat új helyszín és öt új versenyző is bekerült a játékba, így az elérhető pályák száma harmincháromra növekedett, míg a golfozóból huszonkettő állítható csatasorba. A játék támogatja a mozgásérzékelős vezérlést (Xbox 360 estében a Kinectet, Playstation 3-nál a Move-ot), de a hagyományos irányítókkal is kompatibilis - noha ez valamelyest csökkent az élményen.

A multiplayer lehetőségek új virtuális golfklubok létrehozásával bővültek. A meghívásos alapon működő baráti klubokban a játékosok egymást segítve gyorsabban juthatnak a progam által kínált extra tartalmakhoz.

A Tiger Woods PGA Tour 13 golfjáték Xbox 360 és Playstation 3 konzolokra jelent meg, és 11-13 ezer forint körüli összegbe kerül a hazai üzletekben.