A Galaxy S III letaszította trónjáról az iPhone-t

Vágólapra másolva!
Az amerikai mobilszolgáltatók felmérése szerint a Samsung csúcskészüléke megelőzte az iPhone 4S-t. Az androidos csúcskészüléket többen keresik, mint az Apple közel egy éves telefonját. 
Vágólapra másolva!

A tárgyalóteremben ugyan győzedelmeskedett a Samsung felett az Apple, az amerikai mobilvásárlók szívét azonban elvesztette. Az iPhone 4S helyett az Egyesült államokban szívesebben vásárolnak Samsung Galaxy S3-at az okostelefonra vágyók egy augusztusi felmérés szerint. Az iPhone csak az AT&T telefontársaság ügyfeleinek maradt a kedvence, a Verizon, Sprint és T-Mobile társaságok ügyfelei az androidos mobilt választották szívesebben.

Forrás: Samsung

A Tecca nevű informatikai portál szerint a trónfosztás mögött egyszerű ok áll. A Galaxy S3 jóval újabb készülék és képes használni a 4G-s hálózatokat. Az Apple telefonja koros is és nem is tud kapcsolódni az LTE hálózatokra. A Verizon üzleteiben az utóbbi hiányosság miatt le is beszélik a vásárlókat az Apple készülékről.

A helyzet nagyon gyorsan megváltozhat jövő héttől. Az Apple sajtóeseményt hívott össze, amitől mindenki a nagyobb kijelzővel szerelt új iPhone modellt várja. Az iPhone 5 a pletykák szerint már kezelni fogja az LTE hálózatokat, így képes lehet visszahódítani helyét a népszerűségi lista élén.