Az Invitel nem emeli árait a távközlési adó ellenére

Vágólapra másolva!
Az Invitel csütörtökön bejelentette, hogy nem tervezi árai emelését a nemrég bevezetett távközlési adó extra terhei ellenére.
Vágólapra másolva!

Az Invitel közölte, hogy az idei év folyamán nagyszabású optikai hálózati fejlesztésbe kezd, amelynek keretében mintegy ezer kilométer hosszúságban fektet majd le Magyarországon gyors adatátvitelt biztosító kábelhálózatot.

Ennek keretében a cég 150 megabites másodpercenkénti letöltési sebességet biztosító internetelérést is kínálni tud lakossági ügyfelei számára. Az Invitel tervei szerint a gyors optikai kapcsolat az év végéig mintegy százezer háztartás számára lesz hozzáférhető.

A társaság sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a cég új, internetet, telefont és tévészolgáltatásokat is tartalmazó díjcsomagokat dolgozott ki. David McGowan, a társaság vezérigazgatója elmondta, hogy a tévészolgáltatás stratégiai fontosságú a cégnél, amit az is bizonyít, hogy a hazai piacon az Invitelnél lehet előfizetni a legtöbb - összesen tizennyolc - nagyfelbontású csatornára. A cég saját szolgáltatási területén képes bárhol tévészolgáltatást biztosítani, nemrég a cég az interaktív tévés szolgáltatásait digitális kábeltévéhálózatain is elérhetővé tette.