Még Steve Jobs is dolgozott az új iPhone-on

Apple, iPhone
Vágólapra másolva!
Halála előtt még közreműködött Steve Jobs az idén megjelenő új iPhone tervezésében - számolt be a Bloomberg amerikai üzleti lap.
Vágólapra másolva!

Az új iPhone-nal kapcsolatban csütörtökön közölt belső forrásból származó információkat a Wall Street Journal amerikai üzleti lap, amely szerint az Apple az idén megjelenő új modellben alkalmaz elsőkén a korábbinál nagyobb méretű képernyőt. A Bloomberg pénteken arról számolt be saját forrásaiból, hogy az idén megjelenő iPhone fejlesztésében még Steve Jobs, az Apple tavaly ősszel elhunyt társalapítója is közreműködött.

Ez azért meglepő némiképp, mert Jobs két évvel ezelőtt még nyíltan kritizálta a 3,5 colos képernyővel szerelt iPhone-nál nagyobb méretű készülékek gyártóit. Ugyanakkor az utóbbi két évben egyre szélesebb körben elterjedtek az ennél nagyobb képernyővel szerelt készülékek, a Samsung egyik sikermodellje, a Galaxy S 4,3 colos képernyővel került piacra, a legújabb változat pedig már 4,8 colos kijelzőt kapott. A változó trendekkel az Apple-nek is lépést kell tartania, ezért valószínűsíthető, hogy az új iPhone már elődeinél nagyobb érintőképernyővel rendelkezik majd.