Új vezető a Microsoft magyar leányvállalata élén

Vágólapra másolva!
Drajkó Lászlót a korábban a Cisco regionális vezetőjeként és a Magyar Telekom korábbi vezérigazgató-helyettese, Papp István váltja a Microsoft Magyarország ügyvezetői posztján.
Vágólapra másolva!

A szoftvercég bejelentése szerint Papp István október 24-étől kezdi meg munkáját a vállalatnál, és közvetlen felettese Don Grantham, a a Microsoft Közép-Kelet-Európáért felelős elnöke lesz. Az új vezető felelős a szoftvercég teljes magyarországi működéséért, így az ő feladata a jövőbeni növekedés feltételeinek megteremtése.

Papp István korábban a hálózati berendezéseket gyártó Cisco regionális vezetői tisztségéből érkezik a Microsofthoz, 2007-től 2010-ig pedig a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese volt. Papp István közgazdász végzettséggel és az írországi Warnborough University MBA diplomájával rendelkezik. Az új ügyvezető Drajkó Lászlót váltja a Microsoft Magyarország ügyvezetői posztján. Drajkó László több mint 4 év után adja át a magyar ügyvezető igazgatói széket. A következő három hónapban a leköszönő vezető az új ügyvezető munkáját támogatja.